srijeda, 24. veljače 2010.

Bijelo


Sva je sreća da nemam više boje jer kako sam krenula tko zna gdje bi završila. Možda bi i susjedima išla farbati vrata.

No sam, na sreću, ovaj čas bacila praznu tubu u smeće i time sebe oslobodila daljnjeg objeljivanja prostora.
Opet imam sve pošpricano, pa opet moram ribati. Pod i laptop.
Laknulo mi je. Jer da je ostalo boje, vjerojatno bih krenula farbati štokove. A to ne bi bilo pametno. Ni mudro. Samo bih radila a dan je previše lijep da bi se ostalo u kući.
Zato sad idem bacit smeće, skupa sa tom praznom tubom, tek toliko da budem sigurna da više neću farbat, a onda prošetat Malog Pasa i sebe. Vidjeti usput što ima na placu. I u dućanu. Vidjeti što ima u Mani a ne mogu si kupit. Sliniti malo za zelenom vestom koju gledam već dosta dugo.
U svakom slučaju idem proslavit prekid objeljivanja okruženja.


Broj komentara: 18:

  1. Sad kad je snijeg otišao, ne treba više pretjerivati s bijelim. :
    *Meni ljepše da ono zbilja dođe. Nade su dosta ne produktivne. :

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan ti prekid sa bijelim :)
    Kod mene još kiša lije,pa ne idem nigdje,ali neću ni bojati

    OdgovoriIzbriši
  3. Neki naš bija u austrougarskoj mornarici. Dalo mu da farba brod i reklo: alles farben. On prefarbao sve, i stakla i konope i sve. stavilo ga u zatvor. a on jadan samo poslušao naređenje.
    f.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mujo s japancima potpisao ugovor o farbanju broda. Kada je Mujo bio gotov, dolaze japanci i već izdaleka, s mola, vide lijepi bijeli brod. Međutim kada su stupili na brod, vide da je pofarban samo s jedne strane, one uz mol. Pitaju Muju što je to? Mujo kaže: "U ugovoru lijepo piše da Sajonara s jedne strane i Mujo d.o.o. s druge sklapaju ugovor o farbanju broda. Eto, Mujo je svoju stranu pofarbao, a sad vi farbajte svoju."
    Muskarac

    OdgovoriIzbriši
  5. meni se baš sviđa ovo bijelo :))
    a sjetila sam se jednog crtića, možda gustav-nisam sigurna, kad je krenuo nešto bojati pa mu je na nešto kapnulo, pa je i to prebojao usput opet nešto zakapao...pa je na kraju prefarbao cijeli grad :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Podsjećaš me na Rokera, on isto kada se primi farbanja nečeg ne može stati.
    Tako je ofarbao štokove, prozorske okvire, cijela vrata...u bijelo.

    OdgovoriIzbriši
  7. @živjeti svoj život
    roker je moj čovjek!

    OdgovoriIzbriši
  8. ja sam služil da Ti voliš farbat. :-D

    OdgovoriIzbriši
  9. jesi znala da bijelu možeš dobiti miješanjem crvene, zelene i plave? mislim...ako zapadneš u krizu, a nema ti bijele.

    OdgovoriIzbriši
  10. @tu-sam
    ovo je jako dobra vijest. kad mi dođe apsitnencijska kriza ...:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Farbanje je aktivnost kojom se nikada neću baviti. Miris sintetičkih boja mi je toliko odbojan da čak i kada je potrebno nešto obojati istjeram muža van da to radi na dvorištu. Vjerojatno se radi toga ne bavim toliko popularnom tehnikom decoupage i tamo treba lijepiti, bojati, lakirati ... previše neugodnog mirisa za moj pojam.
    Čudno je to s mirisima, proizvođači omekšivača stalno izbacujun nove mirise na tržište i što ih je više, meni je teže odabrati neki koji nije previše intenzivan. Najljepše miriši veš kojeg bura propuše, a nikako ne volim kad mi ostane uparfimiran radi prejakog mirisa omekšivača. Ne volim niti jake parfeme, užasavam se oblaka mirisa koje neke za sobom ostavljaju. I tako, ne volim farbanje ...

    OdgovoriIzbriši
  12. @romantales
    bemti a baš sam ti mislila poklonit parfem. :)). ova boja uopće nije imala miris.

    OdgovoriIzbriši
  13. jooj farbanje. nikako da stignem
    bez brige ima u ducanu jos bolje. a bijela ima puno nijansi, bež. pa šampanj, pa ivory, pa....

    OdgovoriIzbriši
  14. opet si zbrisala!
    ono, ja se iskreno nadam krenut na izlet na kopno uskoro. kupit pasu jest, povest guzicu da vidi puta i tako. jako me veseli kupovat za elu, valjda zato jer ona niš ne pita ;) a veseli se svemu za ne vjerovat. i jako voli svoje igračkice, samo moram pazit šta joj kupujem ...naučila sam dobru lekciju!
    ajde levant, drš se ne daj se!

    OdgovoriIzbriši
  15. e, da....vrijeme nam je za krepat smiješno. jutros kišica. pa magla do mora, pa sivilo, pa si uspavan. odjedanput, sve blješti od sunca i plavoga neba! i ne puše vjetar! jupiiii!!!!!!

    OdgovoriIzbriši