subota, 13. veljače 2010.

Friško oprani pas


Danas smo se okupali pa nismo nešto naročito dobre volje. U stvari u ovom trenu smo jako loše volje a ja mu nisam baš nešto najdraža osoba na svijetu.
Stoga se mudro držim podalje.
Nije da se ne voli kupati. Mrzi se kupati!
Ali je to ipak stoički odradio.
Čovječe smrdio je već na kilometar. Zato smo morali o baš smo morali pod tuš. Voda je bila crna, koliko je bio zmazan.
No ipak ja se moram neko vrijeme držati podalje, jer car je malo uvrijeđen. Jer njegova inkarnacija Luj 14 nije se prao nego je samo stavljao parfeme na sebe. I sad ovoj inkarnaciji nije jasno zašto on mora pod tuš kad je u nekom drugom životu već dokazao da se može i drugačije.

Ovo sam napokon dovršila ali ako ja to stavim na sebe. Nema šanse. Čim vidim đemper počinjem dobivati tikove. Odmah se sjetim koliko me je živaca koštao. Možda druge zime. A možda i nekome poklonim, jer on u stvari uopće nije ispao loše, dobro stoji, topao je i mekan al dosta mi crvene boje za neko vrijeme! Dosta mi pogleda na crvenu boju! Dosta mi je!!! :)



Broj komentara: 15:

  1. Mali Pas je istraumatiziran, a to se bome vidi i na slikama.
    Vidi samo ovaj leden pogled?
    Znaš, ipak se ti drži podalje od Veličanstva dok ne smisliš kako ga umilostiviti...možda Niveom ili odojkom?
    Lijep je džemper.

    OdgovoriIzbriši
  2. Miskulinko mali, dobra je ova usporedba s Lujem 14. :)) Kako je napravio izraz lica kao mala durilica, moras mu se ulizivati da ti oprosti. :) Mislim da neku slasticu ne bi odbio, ha? A dzemper je fora, crvena dobro razbija zimsko sivilo. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. možda bi se mali pas udobrovoljio da njemu pokloniš pulover ;D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ok, daj mu malo nivea kremice i riješen problem, to što je on car na stranu, ali baš da ti njufi po stanu nema smisla.
    Nadam se da ćeš se predomisliti što se veste tiče, daj, pa malo te pilalo šivanje, ali sad je riješeno, trebala bi biti zadovoljna, ne? Druga priča bi bila da si ju nedovršenu bacila u neki kut, sada kad je spremna za nošenje, moraš ju malo prošetati dok je još hladno.
    Ja nikako do kraja s onom mojom zelenom, sad moram ići dokupiti još jednu štrenicu vune, e to mrzim kad se preračunam i pokaže se da mi nije dovoljno.

    OdgovoriIzbriši
  5. @romantales
    ne znam kako je kod tebe, ali kad se preračunam i nije dovoljno NIKAD ne nađem više vunu. jer se tu kupuje na malo. pa ako odmah u dućanu ,na licu mjesta,ne procijeniš koliko ti treba gotov si,nema više... :))

    OdgovoriIzbriši
  6. nije on morski pas pa da voli vodu, e :)

    džemper je baš zgodan

    OdgovoriIzbriši
  7. kako je slatka njuškica!!! đemper je super...ok, boja je malo...jača, al uz traperice će biti ko bombon

    OdgovoriIzbriši
  8. Slatkiš okupani:)
    Moja se Luna obožava kupati i imam problem s njom zimi jer čim vidi more prije je u njemu nego je uspijem iti opomenuti:)
    I toliki trud,a ne možeš nositi...baš lijepo izgleda,a i rukavi mu u stvari skroz dobro pristaju:)))
    Pozdrav veliki ti ostavljam

    OdgovoriIzbriši
  9. viš, ja kad mi nešto ne ide, onda uporno ponavljam - sad pokušavam rekreirat one kekse ali da ne budu hrskavi već žvakasti. mekši. našla novi recept i sve. i onda je sve krenulo naopako. prvo sam sol zaboravila pa je brašna bilo previše pa...vidim ja...morat ću opet jednom ponovo.
    šteta da si isplela tako malu maju! ja sam baš gola i bosa...no mene je lakše nahranit nego obuć. u stvari...hmmm....idem vadit prve iz pećnice. pa da vidimo...nešto imam bed filing :)

    OdgovoriIzbriši
  10. o! moj pas uvijek miriši! ja ne znam zašto. išli smo na badnjak čistit analke. nije to. okupala sam ju. nije ni to. ne znam, baš ne znam više, al na momente me zadavi! možda jer je uvijek mokra. svaki dan. ali osuši se i još uvik ...miriši ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. @7 dana
    keksi su ti odlični onakvi kakvi su.
    zar se ela ne uvaljava? mali pas kad nađe crkotinu evo ti njega pa se uvali. fujjj....

    OdgovoriIzbriši
  12. zašto si obrisala onaj post, baš je bio dobar :)

    OdgovoriIzbriši
  13. pogled mu sve govori. al zaboravit će on to.

    OdgovoriIzbriši
  14. @leeloo
    ma ne znam. komentari su bili preoštri pa sam pomislila da sam i sama preoštra i da dosta više te oštrine i suđenja drugima. malo tolerancije mi ne bi škodilo. i prilagodbe na svijet takav kakav je..:).

    OdgovoriIzbriši