srijeda, 10. veljače 2010.



Đemper nikako da bude gotov. Rukavi me neće pa neće. Već sam ih stavljala i skidala valjda petsto puta. Nikako da to dobro napravim. Gubim živce pa sam se onda malo maknula inače ...
Baš me nervira, o kako me nervira.
Sve je već gotovo samo rukav nikako da uspijem složit i uglavit na svoje mjesto. A vani zima, đemper topao. No što ćeš ako neide neide. Vjerujem da ću do druge zime uspjet nešto napravit po tom pitanju.




Gospodin Pas i ja napravili smo kompromis. Izvadila sam jastučić iz košare pa sad gospodin car tu i tamo legne na taj jastučić. Više je na posteljini jer ipak je to dostojnije njega!
Ja pak imam košaru za stvari s kojima ne znam kuda bih pa ih prenosim simo tamo, amo vamo. Knjige iz knjižnice, časopisi i sve ostalo što se povlači po stanu i šire sada su u toj košari.


Nnnda. Dosta mi je ove zime.

Broj komentara: 13:

  1. a eto, glavno da košara služi bar nekoj svrsi i ne stoji besposleno :D

    OdgovoriIzbriši
  2. @leeloo
    ma bacila sam novce. tja. ko da mi je prvi puta :))
    @pametni zub
    prodam ti ju za ciglih 10 eura. :) mada me koštala više. vidiš kako sam dobra :)). ti onda možeš napisati priču o tome. ups, ako će biti i izvor inspiracije morat ćemo dignut cijenu. 15 eura. što kažeš?

    OdgovoriIzbriši
  3. ja tako gledam penjalicu za mačke. vjerojatnokadje kupim je nece htjet ni pogledat.
    a harna, jesi probala cibau? dobar omjer cijene i kvalitete. naravno, moj pas jededoma samo royal canin, ali to placaju starci. na maci se štedi, ali on uglavnom nije izbirljiva.

    OdgovoriIzbriši
  4. Daj mi reci što nije u redu kod uglavljivanja rukava? Gdje zapinje? KOliko vidim jedan si prišila. Džemper lijepo izgleda, moram priznati da si sve bolja u izradi.
    Ako ti je tlaka šivanje rukava, zašto ne pokušaš sa pletenje top down ili pletenjem yoke načinom, ti si sitne građe, tebi bi to lijepo pristajalo. Baci oko na Ravelryju na neke projekte i vidjet ćeš koliko si žene uštede na vremenu i sekiraciji pletući gornji dio u jednom komadu.

    OdgovoriIzbriši
  5. @viola
    cibau? nikad čula.
    @romantales
    ma nervozna sam. pa ih prišivam ili obrnuto ili..u svakom slučaju neide mi. prišit ću drugi ali moram imat strpljenja a to mi sad slaba strana:). hvala na pohvali.
    pogledat ću te projekte.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma tko je vidio zimske pulovere završavati na vrijeme?
    Uostalom,umjetnička djela ionako nikada nisu konačna.
    Eto, sada imaš i mulitipraktik košaru.
    Pozdrav Njegovom Veličanstvu na zelenoj podlozi.

    OdgovoriIzbriši
  7. @živjeti svoj život
    znaš što? imaš ti pravo. ja ću njega nositi s jednim rukavom. kad me netko pita jesam li normalna? ja ću se podsmjehnut i s visoka reć "pojma nemate što se nosi u današnje vrijeme".
    njegovo visočanstvo spava pa ga ne smijem buditi sa pozdravima. nego kad se probudi...
    :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo su spušteni rukavi ako dobro vidim? Onda je najbolje da izbrojiš lančiće na završetku rukava i jednako tako izbroji i omčice na rukavnom izrezu kojih će vjerojatno brojem biti manje, malo matematike i dobit ćeš koliko završnih lančića trebaš hvatati na svaku omčicu rukavnog izreza :-) Vrijedi ga dovršiti!

    OdgovoriIzbriši
  9. pa dobro, nema veze za košaru. normalno. boja majice je fora. koraljna nekako. ja više ne vjerujem da bi znala uopće oblikovat rukav. često pomislim, ako budem plela maju, sve ću kockasto pa vidit kako će ispast. naravno, izgledi da ja izvučem igle iz kutije su...minimalni :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. meni je vesta ljepša bez rukava,samo ispod stavi dolčevitu ili košulju.
    sigmund

    OdgovoriIzbriši
  11. @sigmund
    he,he...sad mi to kažeš.:) ujutro sam napokon uspjela nakalemit i drugi rukav. još pasicu popravit i spremna je za nošenje.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pomalo zavidim svima što znate plesti,kukičati,šiti jer ja kao da imam dvije lijeve ruke,nemam strpljenja,a ni mota za takve stvari.Meni ovaj đemperić skroz simpa i bez rukava,pa to se tako nosi ovih dana:)

    OdgovoriIzbriši