četvrtak, 11. veljače 2010.


Ovo mi je novi projekt.
To mi stoji u kupaoni.
Jer kad smo htjeli urediti kupaonu, čovjek ne bi vjerovao , ali istina je, moraš čekati po tri mjeseca ako nešto hoćeš kupiti. Bili smo puni poleta, puni elana, i novaca smo imali i nismo mislili da ne bismo mogli naći elemente. No na žalost ispalo je da ne možemo. Ili "upravo nema" ili "to je izložbeni primjerak" ili "možete naručiti stići će za 3 mjeseca". Fakat smo ostali u čudu. Obišli smo doslovno čitav Zagreb , a zatim još bili u Samoboru i svim okolnim podružnicama kojih smo se sjetili. Ništa. Fućkaj se s kupaonom.
I onda sam se ja sjetila da imamo taj babusov ormarić na kućici pa neka bude on zamjena elementima za neko vrijeme.
Donijeli smo ga, stavili u kupaonu i kako to obično biva stvar koju ne završiš do kraja u roku, kasnije više ne napraviš nikad. Tako je to i ostalo a meni se neda više hodati po dućanima da bi mi opet netko govorio "e baš taj elemenat koji vam se sviđa nije dostupan".
Ova stalaža mi fantastična i ispala je jako funkcionalna. Sve u nju stane a po dimenzijama baš ide na to mjesto gdje je sad. Samo mi boja dosadila. Pa sam odlučila da , budući da ionako nisam na poslu, ću ja to sprefarbat u bijelo.
Evo se kilavim već 3 dana s farbanjem a napravila sam cca 10% posla. he,he..to je tako uvijek. Ako ovako nastavim već za koja tri mjeseca mogla bih biti na pola. He. (gdje su smajlići o svijete. nema smajlića!!!!!) . Ovaj blog alat nema smajlića!!!


I da.Mislim tužiti hrvatsku televiziju za duhovne boli koje mi nanosi svojim programima.
Onda ću tužit i ostale televizije za dodatne duhovne boli koje mi i one nanose svojim programima.
Tako sam odlučila.
Čim sprefarbam stalažu odo tužit televiziju.

Broj komentara: 16:

  1. Ako ćemo realno, dok ti prefarbaš taj ormarić početi će programska ljetna shema.
    Onda ćeš ionako biti na suncu po cijeli dan pa će ti se fućkati za tv program.

    OdgovoriIzbriši
  2. bit će super kad ga prefarbaš u bijelo....za iduću novu godinu,nadajmo se :D

    OdgovoriIzbriši
  3. @živjeti svoj život
    misliš da ih onda odmah tužim?? :)
    @lelo
    pa nećemo sad gledati na nebitne detalje..:)

    OdgovoriIzbriši
  4. To s televizijom ti je izvrsna ideja. Idem i ja pisat tužbu. Meni naročito nanose duševne boli kad mi prezentiraju Antu i sve one Simone. Mislim, pa mene stvarno boli gledat mentalno zaostale ljude da ih tako ismijavaju. A i glupost je zarazna, pa se bojim da i ja ne obolim. Ako nisam već bolesna. Odavno.
    Stalaže će bit odlična kad je ofarbaš.
    :-))

    filipinka

    OdgovoriIzbriši
  5. ja ih neću tužit. ignoriram.
    bijelo je ok za banj. imam stalažu od bambusa za knjige, originalna boja mi se jako sviđa. i uopće, taj bamboo.

    OdgovoriIzbriši
  6. @filipinka
    znam da si ti . prepoznajem tvoj način. skupa ćemo tužit!!! :). ante i simonica još mi i prođu al političari....to me dotuče.:)
    @primakka
    ja isto obožavam bambus. baš nešto razmišljam za hodnik...al kako sad financijski stojimo bolje da se primim farbanja ovoga što imam :)).

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma i meni su prolazili dok je bila jedna simonica, ali u međuvremenu ih se namnožilo, ne moš to više gledat... političari, za njih treba posebna tužba. kategorija "duševne boli" preslaba je za njih. Bol duše i tijela, svih organa, uključujući i reproduktivne. muške.

    OdgovoriIzbriši
  8. @filipinka
    može. posebne kategorije. a što kažeš na reklame koje traju 15-ak minuta. to su intelektualne boli!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. ovima na teve se već tresu gaće, sigurno!!!
    i neka ti nema smajlića, kad se seljakaš bez veze! vidiš, sve se plaća. sad ulaziš glatko, al nije tako slatko! (oh, kakim li ga, mili blože(hr hehehe)
    i još nešto: oćeš da ti uslikam svoje projekte?! nećeš, vjeruj mi!

    OdgovoriIzbriši
  10. Smajlića nema jer je ovo ozbiljan blog-servis, pa si prisiljena pisati, umjesto nabacvati se smajlićima. Nekima na blog.hr, dobro bi došla privremena pauza, stvarno zloupotrebljavaju te sirote smajliće.
    Što se pak tv tiče, uopće nemam tog problema. Hvala nebesima na internetu; sve odgledam ili na streamingu ili preko uploada ... tako npr. utorkom HIMYM, onda slijedi Couguar town i Modern family (njih obožavam), uglavnom sve serije koje me zanimaju si pogledam dan nakon što su izašle u USA. Pored toga, totalno sam ovisna o British produkciji, pa dok si odgledam kostimirane drame, obično viktorijanski period, pa suvremene teme ... meni nikad ne fali TV, i sama znaš da ponekad kad kreneš pisati o nečem što si odgledala i što te uzrujalo, pojma nemam o čemu govoriš.
    Sretno ti farbanje!

    OdgovoriIzbriši
  11. bolje da ti farbaš nego da farbaju tebe :o)

    OdgovoriIzbriši
  12. @romantales
    ne znam. ja baš ne volim kad se ljudi uzmu za preozbiljno. tako ni kad se blog alati uzmu za preozbiljno. onda tu nešto ne štima.
    @7dana
    je hoću da ih uslikaš. mene to zanima zamisli...
    :)

    OdgovoriIzbriši
  13. a kojom bojm to farbas? ja bi farbala ormar-garderobu u predsoblju, ne znam koju boju da uzmem. hm, a mozda boju za drvo?!?

    OdgovoriIzbriši
  14. @viola
    boja za drvo. u kemoboji. imam o,75 l ali neće biti dosta. to ti kažem tako da znaš kupiti više. 0,75 će biti za pola. a tebi za ormar trebat će više.

    OdgovoriIzbriši
  15. Evo ga na ... već me preozbiljno shvaćaš, samo zato što ti nisam ubacila smjaliće.

    OdgovoriIzbriši