četvrtak, 8. srpnja 2010.

Dunrobin Castle, ScotlandEvo sam si kupila 2000 puzzle neka imam što radit na bolovanju kad su dani dugi i dosta prazni.
Radit ne smijem puno, odmarat treba i mirovat.

U Škotsku znači krećemo!

Grah se posložio nekako tako da su mi u ruke dolazili dijelići ovih rozih cvijetova. Pak sam to uspijela složit.
Inače, sam u životu , do sada složila jedno dva puzzla. No ti su bili od 1000 i 1500 i to pred par godina. Slagala sam ih oko mjesec dana. Za ovaj ne znam koliko će mi trebati. Napravila sam si stolčić i na stolćiću ću radit a njega, stolčić mislim, prenosit tamo gdje mi paše. Pa sretno mi bilo.
Inače mi jučer bio dan kad mi se novac samo skupljao. Mislim, jednaka sam sirotinja kao što sam i bila, gola i bosa kao i uvijek, nije to bio neki velik novac, ali bilo je čudno.
Prvo sam na trafici kupovala križaljku kad li vidim 20 kuna. Netko ostavio. Ja, poštena (gola i bosa, ovo naglašavam) dala sam novac trafikantu. Ovaj je nešto pričao na mobitel (ima li ikoji trafikant koji ne priča na mobitel???) i samo je uzeo, ozbiljno kimnuo, ni hvala ni molim.
Onda sam ušla u WC i na podu vidjela ogromnu hrpu sitnih kovanica. Ne žutih nego srebrnih.
No nisam se polakomila (gola i bosa!) nego sam ih ostavila tamo dole na podu.
Onda sam išla u dućan i ženi dole na podu deset kuna. Sagnem se, dignem i ...dam ženi u dućanu.
Ih.
Čudan neki dan.Broj komentara: 8:

 1. Divim se tvom poštenju.
  O svom već dugo nemam iluzija.:))

  OdgovoriIzbriši
 2. @živjeti svoj život
  ih.
  a ti bi željela bolji svijet?!?

  OdgovoriIzbriši
 3. ih, poštenje! ja sam jučer morala platit šta je mušterija razbila. jer ona nikako nije htjela a ja se ne znam tuć. a šefa nije briga...meni lova samo šprinta iz džepa!
  i onda sam se sjetila kako sam ja platila ciklu kad sam razbila u trgovini davno...a kako nisam platila jogurt koji mi je pao još davnije. ali to bilo u engleskoj (to ti je blizu škotske, al uopće nisu škrti...hmmm ;)
  idu dani, kako kažeš. ela i ja guramo kroz ljeto...
  niš me ne sluša ali to i ni neka novost ;)
  super vikend ti želim levantica :)

  OdgovoriIzbriši
 4. @7dana
  i ja tebi. super vikend mislim , želim. ako se kupaš okupaj se i za mene.
  a ovo da neki niš ne slušaju, to mi dobro poznato. oni po svom a mi smo tu da bedinamo. je, kako kažeš, to i nije neka novost :)

  OdgovoriIzbriši
 5. ne sjećam se kad sam zadnji put slagala puzzle, prije nekih 30 godina možda? ;) možda bih uspjela one od 100 komada za sitnu djecu :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Jao, pa takve novce je pošteno skupiti, gazda je ionako ostao bez njih pa ih ovako poklanjaš. Drugačije kad ti npr. prodavač vrati kusura par puta više nego što ti dadneš pa ga upozoriš na propust. Jednu prodavačicu sam tako pravo frapirao. :

  OdgovoriIzbriši
 7. @propheta
  .ebiga sad mi to kažeš:(.

  OdgovoriIzbriši
 8. .... a joooooooooooooooooooooooj meni krepo klomp citaj ispapopadati ce lovica, a kud sad kada su godisnji i ljetni visi tttttroskovi ....
  Zadnji puzle......hm da pred fanj let ...... ovaj onaj tj ...... samodjecji ...... pomagala

  OdgovoriIzbriši