ponedjeljak, 1. veljače 2010.

Otišla sam sa blog.hr jer mi je išao na živce i dizalo mi tlak sto na sat.
Sad sam tu, pa ću vidjet što ovaj alat ima za reć. Svijetu i šire.

I sad kad razmišljam napravila sam ogromnu pogrešku kad sam prošli blog, taj na blogu.hr ,nazvala Perfect Timing. Ne znam što mi je bilo. Stvarno ne znam što mi je bilo.

Ccccc.....Perfect Timing...ccccc.....pa u mom životu nikad ništa nije bilo Perfect Timing. Ili sam iza vremena, ili sam ispred vremena, u svakom slučaju jako štekam sa istim. Ne sjećam se niti jednog momenta u životu da je timing bio perfect. Možda kad bih duže razmišljala, možda bih našla tu i tamo kakav trentak kad je sve sjelo na svoje mjesto i u svoje vrijeme. Možda kažem. No sve mi se čini da ne.

Ccccc......ccccc....perfect timing....cccc.

Pa ja sam stvarno carica gluposti! Kraljica ironije!
U stvari sam boginja krivog trenutka!

Broj komentara: 7:

  1. Heej, blogspot je meni bio prvi blog, još uvijek ga čuvam kao rezervu i mislim na njemu napraviti svoj back up. Jako im je jednostavan i user friendly panel. Jedino ako možeš, aktiviraj i opciju komentara Name/URL, jer kao po običaju neki nemaju google account ili su lijeni logirati se kao ja, pa im je najlakše ostaviti komentar uz opciju Name/URL. Tvoji komentatori ionako budu dolazili s blog.hr. Sve najbolje i na ovom blogu!

    OdgovoriIzbriši
  2. @romantales
    hvala na savjetima. još se moram snaći no već mi se jako sviđa ovdje. zašto si ti otišla odavde?

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam otišla, to ti je bio moj prvi blog, čak sam ga nadobudno pisala na engleskom ... mislim, to je bilo stvarno jako zahjevno ako uzmeš u obzir da ništa ne znam reći u dvije rečenice :-) Onda nakon jedno dve mjeseca obnavljanja engleske gramatike i prisjećanja na školske dane, krenula prva veća seoba s blog.hr na mojblog.hr. Kako je mojblog.hr imao istu platformu kao blogspot, bilo mi je vrlo jednostavno snaći se s njihovim kodovima, ubrzo sam dobila jako dobru reklamu na mojblog.hr, povećala mi se čitanost i tako sam i ostala ... sada sam skoro pa velika riba u malom jezeru mojblog.hr, pa mi nekako ugodno u toj mojoj lokvi ;-) Kad mi nešto zašteka odmah se potrude srediti stvar, ali svejedno mi se neda ugasiti blogspot.
    Zbog blogspota sam i ostala "roman tales" iliti rimske priče, nije mi se dalo smišljati nešto novo kada sam počela pisati na hrvatskom.

    OdgovoriIzbriši
  4. o draga, ono ulogiravanje te otjeralo...imam i ja ovdje blog ponovno :D

    OdgovoriIzbriši
  5. @leeloo
    baš mi je drago, sad smo u istoj ulici. samo ne znam koji ti je broj kuće? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. smrc smrc, sad cu te morati posebno traziti, ajme, kod mene su anonimci zabranjeni, ostavi tamo blog bar zbog komentara

    OdgovoriIzbriši