nedjelja, 28. ožujka 2010.






Eto napokon je gotova ljetna vestica. Meni dopada. Nisam mislila da ću ju ikad dovršiti no mic po mic i čudo se dogodilo.
Uostalom kad god krenem nešto radit nekako ne mislim da ću ikad završit i stalno se čudom čudim da sam to ipak napravila.
Ovo sam petljala oko mjesec dana. Malo po malo. Po mom planu trebala je bit gotova za jedno mjesec dana (ako ikada bude ) no prebacila sam plan. Radnik sam udarnik!

I onda sam uzela foto aparat da ju slikam.
Mali je Pas bio na drugom kraju garniture.
Koja je dosta velika.
Dakle, ako logično razmišljamo rekli bismo da nikako on ne može biti u kadru.
I dobro bismo razmišljali.

No zaboravili bismo pri tome jedan bitan elemenat.
Elemenat : mali pas.
To se je dakle stvorenje, čim je vidio da sam izvadila foto aparat i čim je povezao da ću slikati drugi kraj garniture, diglo i kao usputno došetalo baš zamisli na taj kraj.
Taj me pas svakim danom ponovo i ponovo iznenađuje.

Poza mu je bila tipa "no dobro sad sam bio na jednom kraju, sad slučajno idem baš na onaj drugi kraj gdje se slika. Vidi čuda kako se to dvoje poklopilo",

Car je car i tu se nema što reć!


Broj komentara: 13:

  1. Vestica mi se jako sviđa, a biti će da je zbilja nešto posebno kada se car dignuo da je vidi?
    Čestitam ti na poslu i klanjam se caru.

    OdgovoriIzbriši
  2. je, levant, baš mene briga za tvoje pletivo! ja se samo caru priklanjam i obožavam - kako i treba! a ne tamo nekoj švelji i pletačici vesti - pih! :P vidiš kako on to kuži. kad ćeš ti skužit, napokon??? ;))))))
    daj ti da ja vidim šta mali radi, je li našao kakvu guštericu vani i tako te stvari ;))) kako metropola a? je li vruće? kod mene je. ljepo vruće. danju. samo me malo ovaj sat napred smotal, priviknut se treba. :(

    OdgovoriIzbriši
  3. @7 dana
    bože 7dana koja si ti ignorantica. ljubomorna si to ti je, ljubomora ti na uši izlazi što sam ja napravila tak lijepu vesticu a ti niš. to ti je.:)
    uvijek zaboravim fotoaparat kad idem van. ko da sam mutava. kažem si da ću uzet i onda ništa. sad ga idem stavit u jaknu i onda ću slikat kako na primjer mali pas pokušava hmmmm..znaš...da ne budem prosta , tri puta veću od sebe. ne znaš jel bi se smijao il plakao. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ja da sam ignorantica!?!?!?!?! a ti, koja bi slikala cara u inflagranti pozama, to ti misliš da je ok!? ajme, ja..ja sam...bez teksta sam ostala! ;)))) ajde, jesi stavila fotoaparat u jaknu!? i onda kakva jesi, još ćeš krivu jaknu uzet vanka :(
    mali crni, pusa i drš se! ;D

    OdgovoriIzbriši
  5. ali kako mali pas zna za slikavanje? mali pas zna sve što i najveći čovjek!

    OdgovoriIzbriši
  6. @7dana
    jel misliš da opet nisam zaboravila? :) mutava to ti je. danas ide na šišanje. bit će mi pravi ljepotan. a fotić sad ide na kvaku od vrata:).

    OdgovoriIzbriši
  7. pa...mali je! kako onda neće uletit u kadar?! narančice.;-))

    OdgovoriIzbriši
  8. a, ne, ne, nemreš nas tak. jel se na koncu nekidan jesi il se nekidan nisi?

    OdgovoriIzbriši
  9. .... ma nista nis neznan...., si jos glupaca ovaj plavusa ili mrkvica ili ko pasic crnka ...pozzzz, mocvara

    OdgovoriIzbriši
  10. Mali pas točno zna gdje mu je mjesto, pa ako ti ne znaš, on će ti pokazati.
    A ono što se boje tiče, nisi ti mandarina nego si Tizianova slika - eto to si ti! Ta se boja zbog njegovih slika i zove "tizianred". I ne mijenjaj ništa, budi malo takva, pa onda kad poraste kosa možeš mijenjati u novu, po želji.
    ... a sad idem probati ostaviti ovo što sam napisala

    OdgovoriIzbriši
  11. ovo sam bila ja - dordora, ali budući da sam ja tuka druge vrste, pa ne znam kako ostaviti komentar s mojim imenom, evo moram ovako

    OdgovoriIzbriši
  12. ono "anonimno" to sam ja - dordora

    OdgovoriIzbriši